در این مقاله با خواص تخم شربتی، نحوه مصرف اصولی و مضرات آن طبق تحقیقات جدید چندین موسسه معتبر پزشکی آشنا می شوید. در حال حاضر تنها خواصی از دانه شربتی که به لحاظ علمی ثابت شده هستند همینهایی هستند که در این مطلب مطالعه می نمایید.

فایده غذایی دانه های چیا چیست؟

چرا امروزه این دانه ها انقدر محبوب هستن؟ یک دلیل اصلی ممکنه شهرت اونا به عنوان مواد مغذی خانگی باشه، یک قاشق سوپ خوری از دانه های چیا یا تخم شربتی، شامل حدود 69 کالری و همچنین فواید زیر است:

  • 2 گرم پروتئین
  • 5 گرم چربی (1 گرم اشباع شده، 7 گرم اشباع نشده، 1 گرم تک اشباعی و 0 گرم ترانس)
  • 6 گرم کربوهیدرات
  • 5 گرم فیبر

هم چنین، دانه ها حاوی تعدادی ویتامین و مواد معدنی هستن. یک قاشق سوپ خوری از این دانه ها شامل:

  • 2 میلی گرم فسفر (حدود 11 درصد از مقدار توصیه شده برای بزرگسالان)
  • 7 میلی گرم کلسیم
  • 8 میلی گرم پتاسیم
  • 2 میلی گرم فسفر
  • 5 آی یو وی ویتامین دی
  • 2 میلی گرم ویتامین سی
  • 2 میلی گرم ویتامین ای

همینطور که توسط آکادمی تغذیه گزارش شده، دانه های چیا یا تخم شربتی از گیاهی به نام سالویا هیسپانیکا به دست میان، این گیاه از خانواده ی نعناهاست.

فواید دانه چیا چیست؟

بهترین روش استفاده از تخم شربتی برای کاهش وزن

آیا خوردن دانه های چیا یا تخم شربتی برای سلامتی تون ضرر داره؟

ادامه مطلب را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:

جدیدترین خواص و مضرات تخم شربتی (دانه چیا)


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها