چای سفید به عنوان یکی از ظریف ترین گونه های چای، شناخته شده است زیرا فرآوری انجام شده روی آن بسیار کم است. چای سفید قبل از اینکه برگ های چای به طور کامل باز شود برداشت میشود، زمانیکه جوانه های جوان هنوز با پرزهای سفید رنگی پوشانده شده اند، از این رو به نام ” چای سفید ” شناخته میشود.

این جوانه ها و برگ ها از تازه ترین رشد در گیاه چای بدست می آیند و سپس به سرعت و با دقت خشک می شوند، به طوری که به برگ اجازه اکسیداسیون مانند زمانی که برگ برای تولید چای سبز یا سیاه استفاده میشود، داده نمیشود. این فرآوری حداقلی و اکسیداسیون کم باعث می شود این نوع، گونه ای از ظریف ترین و تازه ترین چای های موجود باشد.

اکسیداسیون یعنی چه و با چای چکار میکند؟

یکی از بزرگترین تفاوت هایی که در چگونگی فرآوری چای های مختلف صورت می گیرد، اکسیداسیون است، یعنی چه زمانی برگ چای پس از برداشت مجاز است که در معرض اکسیژن قرار داشته باشد. برگ های چای طولانی در معرض اکسیژن قرار می گیرند، برگ های تیره تر و پروفیل طعم عمیق تر توسعه می یابد. در طول پردازش، استادان چای از روش های مختلفی برای ایجاد و کنترل اکسیداسیون استفاده می کنند، از جمله این روشها چرخاندن، شکل دادن یا خرد کردن برگ ها به منظور سرعت بخشیدن به اکسیداسیون و بخار دادن، یا سرخ کردن برگ ها میباشد.

اصالت چای سفید

در دوران سلسله امپراتوری اولیه چین (بین 600 تا 1300 میلادی) زمانی که فرهنگ نوشیدن چای در سراسر کشور شکوفا شده بود یک درخواست چای از طرف امپراتور ایجاد شد. در حقیقت این درخواست از شهروندان بود که سالانه به امپراطور آن زمان مالیات و خراج سالانه به شکل چای های نادر و خاص پرداخت کننداین خراج چای به طور معمول از جوانترین، تازه ترین و ظریفترین جوانه ها و از بهترین گیاهان چای ساخته می شد.

توضیحات بیشتر را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:

چای سفید چیست؟


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها