این مطلب نتیجه جدیدترین تحقیقات موسسات معتبر پزشکی دنیا در زمینه دیابت است. هندوانه انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به دیابت است، اما بسیاری از مردم به اشتباه فکر می کنند که این طور نیست. دلیل آن هم تفاوت بین شاخص گلیسمی و بار گلیسمی است.

شاخص گلیسمی (GI) معیاری برای تاثیر کربوهیدرات بر روی خون است. کربوهیدرات هایی که به سرعت هضم می شوند، گلوکز را به سرعت در جریان خون آزاد می کنند (مانند آن هایی که در نان سفید یافت می شوند) دارای شاخص گلیسمی highGI” بالای 70 هستند. در مقابل کربوهیدرات هایی که به آرامی تجزیه می شوند و گلوکز را به تدریج در جریان خون آزاد می کنند (مانند غلات و حبوبات) دارای شاخص گلیسمی low GI” کمتر از 55 هستند.

مزایای بهداشتی هندوانه

هندوانه بومی غرب آفریقا و یک منبع شگفت انگیز از ویتامین ها و مواد معدنی است که شامل:

  • ویتامین A
  • ویتامین C
  • پتاسیم
  • منیزیم
  • ویتامین B6
  • فیبر
  • آهن
  • کلسیم

یک بخش 280 گرمی هندوانه حاوی 31 درصد از مقدار روزانه توصیه شده ویتامین A است. این چشم انداز، جهت حفاظت از قلب، کلیه ها و ریه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
بعلاوه در هر 280 گرم هندوانه 37 درصد از مقدار روزانه توصیه شده ویتامین C وجود دارد. ویتامین C نیز برای یک رژیم غذایی سالم مفید است و برای بهبود سلامت قلب، کمک به جلوگیری از برخی سرطان ها و کمک به نشانه های سرماخوردگی بکار می رود.

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آیا هندوانه قند دارد و برای افراد دیابتی مضر است؟


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها